in Новостиby ОШ "Мирослав Антић"

МИНИКУПУСИЈАДА 2022.

⭐️МИНИКУПУСИЈАДА 2022.⭐️
Нова Миникупусијада, након 2 године паузе, поново је окупила наше драге госте из футошких вртића. Они су могли уживати у изложби ликовних радова на тему "Купус једем па сам здрав", а затим у кратком програму добродошлице који су припремили ученици 4-1 и Мали хор.

То је било само загревање за спортски полигон "Разгибани купусићи". Гости су га савладавали пролазећи кроз 6 различитих станица,које су имале заједнички елемент-купус. Сви учесници су, након савладаног полигона добили медаље у облику купуса, које су направили ученици 2.разреда.

Задовољство након овогодишње Миникупусијада је обострано. Уживали смо сви: гости из вртића Биберче, Меда, Коцкица, Златокоса, штићеници Дома у Ветернику и ми домаћини.

Захваљујемо се гостима, учесницима програма, Вршњачком тиму, учитељицама, директору и ученицима који су допринели да овогодишња Миникупусијада буде успешно организована. И наравно, да не заборавимо нашу куварицу која нам је припремила кувани купус, без ког не може да се замисли Миникупусијада.

Видимо се следеће године!😍🥰👏⭐️⭐️⭐️

 

 

Поделите:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *